Voldoet het product niet aan uw verwachtingen of heeft u een verkeerd product gekozen? Wij gaan u helpen!

De voorwaarden
Goed doorlezen.

Je hebt de mogelijkheid om elk product binnen de bedenktijd van 20 dagen retour te sturen. Je kunt je retour aanmelden via het onderstaande retourformulier. Elk geretourneerd product mag géén gebruikerssporen bevatten en moet in de originele verpakking verzonden worden. Retourkosten zijn voor eigen rekening, tenzij er sprake is van een duidelijke fout van onze kant. 


Retour aanvragen
In 3 simpele stappen.

Stap 1) Stuur voordat je het product retourneert altijd eerst een bericht via het onderstaande formulier met je bestelnummer, het liefst ook de reden waarom je het product wilt retourneren, en welk(e) product(en) je wilt retournerenGeef indien nodig verdere uitleg.

Stap 2) Nadat wij je verzoek behandeld hebben, zul je van ons een retourformulier ontvangen. Stuur vervolgens de artikelen samen met het ingevulde retourformulier op naar het retouradres wat vermeld staat op het retourformulier. Wij adviseren je om het pakketje te versturen met een Track and Trace code. 

Stap 3) Nadat wij je retourzending hebben ontvangen en verwerkt, zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag zo snel mogelijk, maar uiterlijk na 14 dagen, op je rekening staat.

Conform de wet is het ook mogelijk om te retourneren via het modelformulier voor herroepingStuur dit formulier op naar ons, via ons e-mailadres 'info@tringo.nl'.